Safari Tanzania

Arusha Coffee lodge cijfer 9/10

 

 

arusha

Arusha Coffee Lodge ligt nabij Arusha in Tanzania en is landelijk gelegen op een koffieplantage ter grootte van zo’n 17 hectare. Deze luxe lodge ligt nabij de luchthaven van Arusha. Arusha Coffee Lodge is dan ook de ideale accommodatie als begin- of eindpunt van uw safari reis door Tanzania. De inrichting van de lodge is geïnspireerd op de sierlijkheid en romantiek van een koffieplantage uit lang vervlogen tijd. Prachtig gedecoreerde kamers.
Lees meer…

Arumeru River Lodge cijfer 8/10

aruma

Deze uitstekende nieuwe lodge ligt op ca. 5 hectare grond met prachtige tuinen en natuurlijk Afrikaans bush, grenzend aan een rivier met kolossale oude bomen op de oevers.

De lodge heeft 20 ruime, comfortabele kamers, twee per chalet. De kamers, allen op de begane grond hebben een badkamer en-suite en een veranda. In het mooie hoofdgebouw vindt u het restaurant en een zeer comfortabele lounge met open haard en bar. Het tweede restaurant (op het terras) biedt een spectaculair uitzicht op de bergen Meru en Kilimanjaro, de tropische tuinen en een groot, door de zon verwarmd, zwembad met zonneterras en ligstoelen.

Lees meer….

Hatari Lodge Arusha cijfer 8/10

hatari

Hatari Lodge ligt aan de rand van het Arusha National Park in Tanzania en kijkt uit op Kilimanjaro en Mount Meru. Vanuit Hatari Lodge kijkt u, behalve op de bergen, uit op het Momella meer dat allerlei dieren aantrekt. Vanuit uw kamer kunt u dus al vele vogelsoorten en ander wild spotten. Deze stijlvolle lodge biedt zeer persoonlijke service.

Lees meer….

Onsea House cijfer 10/10

onesea1

Onsea House, een klein privé guesthouse, is hoog gelegen, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Masai vlakte, de Monduli Mountains en de heuvels van Tarangire National Park. Onze favoriet in Arusha.

Het beschikt over 5 kamers

Lees meer….

Rivertrees Country Inn cijfer 8/10

rivertree

Rivertrees is een kleine lodge met een huiselijke sfeer. Het is gesitueerd in een prachtig landschap langs een rivier met uitzicht op de bergen Kilimanjaro en Meru. Rivertrees is vooral een locatie om uit te rusten, te genieten van de bomen, de vogels en de persoonlijke bediening.

Alle kamers zijn luxe ingericht met veel sfeer en stijl.

Lees meer…….