Safari Tanzania

Arumeru River Lodge cijfer 8/10

Deze uitstekende nieuwe lodge ligt op ca. 5 hectare grond met prachtige tuinen en natuurlijk Afrikaans bush, grenzend aan een rivier met kolossale oude bomen op de oevers.

De lodge heeft 20 ruime, comfortabele kamers, twee per chalet. De kamers, allen op de begane grond hebben een badkamer en-suite en een veranda. Ze zijn ingericht en gedecoreerd in harmonie met het hoofdgebouw, het accent ligt op traditionele Afrikaanse architectuur. De lodge is gebouwd op de plaats van een oude koffieplantage, 700 m zuidelijk van de weg Arusha- Moshi. Per auto is het 35 minuten rijden naar Kilimanjaro International Airport en 15 minuten naar de stad Arusha.

In het mooie hoofdgebouw vindt u het restaurant en een zeer comfortabele lounge met open haard en bar; de receptie met telefoon, fax, internetfaciliteiten en een winkeltje waar u terecht kunt voor souvenirs, kleding, toiletartikelen, boeken, enz. Het tweede restaurant (op het terras) biedt een spectaculair uitzicht op de bergen Meru en Kilimanjaro, de tropische tuinen en een groot, door de zon verwarmd, zwembad met zonneterras en ligstoelen.

Onze mening:

Mooi ingerichte bungalows met zachte kleuren. Een mooie tuin om tot rust te komen. Een prima keuze voor één overnachting.