Safari Tanzania

Arusha Coffee lodge cijfer 9/10

 

Arusha Coffee Lodge ligt nabij Arusha in Tanzania en is landelijk gelegen op een koffieplantage ter grootte van zo’n 17 hectare. Deze comfortabele lodge ligt nabij de luchthaven. Arusha Coffee Lodge is dan ook de ideale accommodatie als begin- of eindpunt van uw safari reis door Tanzania. De inrichting van de lodge is geïnspireerd op de sierlijkheid en romantiek van een koffieplantage uit lang vervlogen tijd. U kunt hier genieten van luxe en verwennerij.

Arusha Coffee Lodge bestaat uit 18 stijlvolle en romantisch ingerichte bungalows, waarvan er één speciaal bestemd is voor honeymooners. Voorzien van een badkamer met bad en douche, een zitgedeelte en een gezellige openhaard, ademen de bungalows een warme sfeer uit. De bungalows zijn gemaakt van hout en zijn omringd door begroeiing. Alle bungalows hebben een veranda, waar u zonder probleem de dag kunt doorbrengen, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de koffieplantage en Mount Meru.

In het à la carte restaurant Redds African Grill House heeft u de keuze uit een uitgebreid menu van overheerlijke gerechten, voornamelijk gebaseerd op de lokale en Afrikaanse keuken. Arusha Coffee Lodge heeft de beschikking over een zwembad en een lounge met openhaard.

Onze mening:

Dit is een zeer goed adres in Arusha, de locatie is perfect. Mooie tuin waar u goed kunt dineren. Rondom deze accomodatie zijn nog vele dingen te doen, ook leuk om een paar nachten in te blijven dus.