Safari Tanzania

Rivertrees Country Inn cijfer 8/10

Rivertrees is een kleine lodge met een huiselijke sfeer. Het is gesitueerd in een prachtig landschap langs een rivier met uitzicht op de bergen Kilimanjaro en Meru. Rivertrees is vooral een locatie om uit te rusten, te genieten van de bomen, de vogels en de persoonlijke bediening.

Alle kamers zijn luxe ingericht met veel sfeer en stijl. De oude boerderij heeft een comfortabele zitkamer met open haard. Verse groenten, fruit en kruiden worden in de tuin verbouwd en worden met zorg bereid door de koks. Rivertrees is de perfect locatie voor en na uw safari of bergbeklimming.
De zes gastenkamers bevinden zich in het hoofdgebouw of in huisjes in de grote tuinen. De knusse inrichting en de vele faciliteiten garanderen u alle comfort. Elke kamer is voorzien van een badkamer met bad/ douche en toilet.

In het hoofdgebouw vindt u internetfaciliteiten. De grote veranda heeft comfortabele stoelen en een bar, een heerlijke plek om ongestoord uit te rusten. Binnen bevindt zich een grote zithoek, eetkamer en een bibliotheek, knus ingericht zodat u zich snel thuis voelt.

De prachtige omgeving biedt veel mogelijkheden om te wandelen langs de rivier, paard te rijden of een bezoek te brengen aan een nabij gelegen koffieplantage.

Onze mening:

Het is een prachtige kleine lodge net buiten de stad Arusha, gevestigd aan de voet van de berg Meru omringd met stromingen van kleine rivieren. Een perfecte keus om uit te rusten na een dag safari. De kamers en de service in deze accomodatie zijn van beste kwaliteit en zeker uw geld waard.