Safari Tanzania

Chada Katavi camp ****

Chada Katavi is een kleinschalig safari tentenkamp in het Katavi National Park in Tanzania. Het kamp is gelegen op een iets verhoogd uitzichtpunt waardoor u panoramische uitzichten heeft over de vlakte. U bevindt zich hier in het hart van het wildreservaat. De lodge is schaduwrijk gelegen tussen een Tamarind- en Acacia woud dat tevens een dusdanige aantrekkingskracht op vogels en wild uitoefent dat u het kamp bijna niet meer uitkomt. De rustieke tenten van het kamp zijn zeer comfortabel en met een maximum van twaalf gasten geniet u hier zeer veel privacy. Omdat Chada Katavi de enige accommodatie is in de omgeving, komt u tijdens de safaritochten vrijwel zeker geen andere toeristen tegen. Het personeel van Chada Katavi is vriendelijk en zorgzaam. U komt er ondanks de afgelegen locatie dan ook niets tekort. Chada Katavi is ideaal voor een stel, maar ook kinderen zijn welkom voor een onvergetelijke safari in dit stuk Afrika dat geroemd wordt als een van de meest wilde plekken op Aarde.

Chada Katavi beschikt over zes Oost-Afrikaanse safaritenten. De tenten zijn ruim en hebben een badkamer met een emmerdouche in de buitenlucht. Ramen gemaakt van insectennet laten de zachte wind door uw tent blazen. De inrichting is rustiek en comfortabel, met houten meubilair en geweven tapijten die een exotische sfeer creëren. Voor de deur van uw tent kunt u in comfortabele stoelen nagenieten van een schitterende safaritocht. Een koel glas heerlijke witte wijn staat bij terugkomst op u te wachten.

In de hoofdtent bevindt zich het eetgedeelte. ’s Avonds wordt de ruimte sfeervol verlicht met kaarsen en lantaarns, en dineert u in deze intieme setting met heerlijke gerechten. De bushgeluiden vormen de achtergrondmuziek. Tijdens het eten komt een oude olifant regelmatig een kijkje nemen in het kamp. In de tent bevindt zich ook een uitnodigende lounge en een collectie aan boeken over de Tanzaniaanse wildernis.

Katavi is het minst bezochte park. Het camp ligt geweldig bij de rivier. U hebt hier een unieke safari experience