Safari Tanzania

Kwihala camp Ruaha

Kwihala Asilia is een semi-permanent kamp dat op twee verschillende plaatsen per jaar opgebouwd wordt het noordelijke gedeelte van in Ruaha National Park, het Mbagi gebied. Het ligt op 45 minuten rijden van de Msembe airstrip.

Kwihala is een combinatie van avontuur en stijl, speciaal voor hen die comfortabel dicht bij de natuur willen zijn. Het bestaat uit 6 canvas tenten met veel privacy. De ruime tenten zijn compleet ingericht met comfortabele bedden met nachtkastjes, aankleedtafel, ruimte voor bagage en kleding, klamboe en een en-suite badkamer met ‘bucket shower’ en toilet. Elke tent heeft een overdekte veranda.
De diner tent is het sociale centrum van het kamp en heeft een apart lounge gedeelte. Het geheel geeft een huiselijk gevoel, hoewel de open zijkanten en de canvas muren echt laten zien dat u in de bush bent.

De game drive worden gemaakt in speciale aangepaste 4×4 voertuigen met verhoogde zittingen voor beter zicht en schaduw tegen de brandende zon. Game drives worden gemaakt in de voege ochtend en de late middag. Het is niet toegestaan in het donker te rijden.