Safari Tanzania

Lake Manza Selous ****

Het Manza Camp is gesitueerd op de oever van Lake Manze, één van de rijkste game gebieden van Selous. Het kamp heeft 12 tenten die ruim verspreid over het terrein zijn opgezet en verscholen liggen in de schaduw van palmen en grote acacia’s. Elke tent heeft een groot tweepersoondbed, een en-suite toilet/badkamer en een eigen veranda dat uitzicht biedt op het meer.

De game drives zijn met maximaal 6 personen. Bootsafari’s worden in het kalme water van het meer ondernomen. Een wandelsafari in de vroege ochtend is een boeiende optie om van dichtbij de schoonheid van Selous te ervaren. Er is geen kamproutine of vast schema en de safari’s worden ter plekke met u besproken.
Een fantastisch, geen franje kleine tented camp aan de oever van Lake Manze in het Selous Game Reserve.
De opzet is een rustiek camp dat zich richt op de bush. De gemeenschappelijke ruimte is gewoon een grote rieten dak boven een zand vloer bezaaid met fauteuils en banken, met een salon, eetgedeelte en de bar . Eenvoud is de sleutel – er is niet eens elektriciteit in kamp, met kerosine lampen geplaatst op de zand.

Lake Manze gebied wordt beschouwd als een van de rijkste gebieden voor game in de gehele Selous, zowel in de droge en natte seizoen. Manze biedt alle activiteiten die de Selous kan bieden … wandel safari, varen, game drives.

Over het geheel een uitzonderlijk zeldzame locatie. Zeer aan te raden als u een basic camp zoekt op een fantastische plek met een goede service! Omdat het in zijn soort zo goed is krijgt het ****.