Safari Tanzania

Mdonya camp Ruaha ****

Mdonya River Camp is gelegen in het westen van Ruaha, met uitzicht over de oude rivierbedding Mdonya, een paar kilometer van de Mdonyo watervallen. Het is gelegen in het Ruaha National Park. Het is een avontuurlijk afgelegen camp met een persoonlijke service. De 11 tenten zijn eenvoudig en comfortabel ingericht, elk met een eigen badkamer met open douche onder de Afrikaanse sterrenhemel en een eigen veranda.De comfortabele open dineergelegenheid en lounge overziet een droge rivierbedding dat als doorgang door allerlei wild wordt gebruikt, en biedt tevens de gelegenheid om u na een safari even terug te trekken met een drankje of met een interessant wildlife boek uit de bibliotheek.

Er is een eettent en lounge tent met uitzicht op de droge rivierbedding. Game drives zijn flexibel en niet beperkt door een schema!

Mdonya blinkt uit in het creëren van een kamp dat past in de omgeving, met een zeer authentiek safari produkt. Mdonya wil de gasten de echte bush ervaring meegeven. De locatie is perfect, met leeuwen, buffels en olifanten in de omgeving. Niet de plek indien u luxe zoekt maar voor een echte safari experience. Omdat het in zijn soort zo goed is krijgt het ****.