Safari Tanzania

Gibbs Farm cijfer 8/10

ngorongoro1

Het oude koloniale huis Gibb’s Farm werd eind 1800 gebouwd door Duitse kolonisten en tot op de dag van vandaag heeft het oude huis zijn charme niet verloren. Gibb’s Farm ligt halverwege de Ngorongoro krater en het Lake Manyara National Park.

Het is tegenwoordig omgebouwd tot een lodge en heeft 20 luxe Farm House Cottages die gelegen zijn op een werkende koffieplantage, omringd door een schitterende tuin met tropische bloemen, bomen en vele vogelsoorten.

Lees meer…

Kirurumu camp (Lake manyara) cijfer 7/10

ngorongoro2

Kirurumu is een tented camp buiten Lake Manyara Nationaal Park. Met het meest verbluffende uitzicht, Kirurumu kijkt uit over de Rift Vallei en op Lake Manyara zelf – gewoon een mooie plek!
Kirurumu heeft 22 permanente tented kamers gebouwd op een houten basis, met heerlijk warm water.

Lees meer…

Lake Manyara Tree lodge cijfer 8/10

ngorongoro3

Lake Manyara Tree Lodge ligt in het Lake Manyara National Park in het noorden van Tanzania. De lodge is de enige accommodatie in het wildreservaat en ligt beschut in een eeuwenoud mahoniebos, op nog geen kilometer afstand van het Manyara meer.

Lees meer…

Manor lodge Ngorongoro cijfer 9/10

The Manor at Ngorongoro is een elegant, geheel gerestaureerde (2008) boerderij in Cape Dutch stijl in de Ngorongoro Highlands. Het is een combinatie van Oost Afrikaanse gastvrijheid en historische Afro-Europeaanse archtectuur en inrichting. De 20 luxe suitesngorongoro4

Lees meer…

Ngorongoro Crater lodge cijfer 10/10

Dit is ongekende luxe en duur. Dit is 1 van de top 10 hotels van de wereld. Ngorongoro Crater Lodge is gelegen in de Ngorongoro Conservation Area en aan de rand van de Ngorongoro krater,ngorongoro5

Lees meer…

Ngorongoro Farmhouse cijfer 8/10

Deze in 2003 compleet gerenoveerde lodge ligt in een landelijke omgeving, 5 minuten rijden vanaf de ingang van de Ngorongoro krater, vlakbij het dorpje Karatu.

De 35 grote, sfeervolle Afrikaanse kamers zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers hebben een zithoek, slaapgedeelte, badkamer met douche en toilet en een mooi uitzicht op de prachtig aangelegde tuinen en achterliggendengorongoro6vallei. De ruime lounge en het terras bieden voldoende comfortabele zitplekken.

Lees meer…

Plantation lodge cijfer 9/10

Plantation Lodge ligt vlakbij de Ngorongoro krater en nabij Karatu in Tanzania. Gelegen tussen koffieplantages en aan de voeten van groene heuvels, geeft Plantation Lodge een representatief beeld van hetngorongoro7 plattelandsleven van Tanzania.

Lees meer…

Rhotia Valley Tented Lodge cijfer 7/10

In de hooglanden vlakbij Karatu ligt Rhotia Valley Tented Lodge. Een prachtige locatie met vanuit uw permanente tent (uw bed!) uitzicht op de mooie omgeving.ngorongoro8

Rhotia Valley Tented Lodge is gezellig en intiem, met maar vijftien tenthuisjes. U zult er genieten van de typisch Afrikaanse sfeer, de natuur, het comfort en de persoonlijke service. Met uw verblijf in Rhotia Valley Tented Lodge draagt u direct bij aan het welzijn van de kinderen van het kinderhuis.

Lees meer…

Tloma lodge cijfer 8/10

ngorongoro9

Tloma Lodge is een kleinschalig lodge gelegen aan de rand van een vallei met uitzicht over de koffieplantages en de Ngorongoro Hooglanden.

De 34 ruime ingerichte bungalows zijn comfortabel en liggen verspreid op het grote erf. Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet

In het hoofdgebouw bevindt zich de lounge, bar en het restaurant. De keuken maakt veel gebruik van hun eigen producten, zoals zuivel, groenten en fruit.

Tloma Lodge heeft een verwarmd zwembad.

Lees meer…