Safari Tanzania

Rhotia Valley tented Lodge

In de hooglanden vlakbij Karatu ligt Rhotia Valley Tented Lodge. Een prachtige locatie met vanuit uw permanente tent (uw bed!) uitzicht op de mooie omgeving.

Rhotia Valley Tented Lodge is gezellig en intiem, met maar vijftien tenthuisjes. U zult er genieten van de typisch Afrikaanse sfeer, de natuur, het comfort en de persoonlijke service. Met uw verblijf in Rhotia Valley Tented Lodge draagt u direct bij aan het welzijn van de kinderen van het kinderhuis.

Bij Rhotia Valley vindt u een bijzonder warme en typisch Afrikaanse sfeer, samen met de nodige comfort. De lodge is kleinschalig en gezellig en biedt persoonlijke service. Een ideale plek om te genieten van de omgeving.
Uw tent beschikt over een douche, toilet, comfortabele bedden en een veranda met uitzicht over het omliggende landschap. De meubels en de vloer zijn gemaakt van massief Tanzaniaans hout, waardoor het geheel in harmonie is met het landschap.

Van zonsopgang tot zonsondergang geeft elke plek in de lounge, eetzaal en veranda’s een adembenemend uitzicht over de Tanzaniaanse valleien. De chefkok werkt uitsluitend met verse groenten en fruit, meestal uit eigen groentetuin en producten uit de directe omgeving.

Het project Rhotia Valley is diep verankerd in de gemeenschap van Rhotia in Tanzania. Het heeft tot doel hulp te bieden aan de inwoners van Rhotia, met name aan de kinderen. Rhotia Valley bestaat uit Rhotia Valley Tented Lodge op één heuvel en Rhotia Valley Children’s Home op de ernaast gelegen heuvel: