Safari Tanzania

Lake Masek Camp Serengeti cijfer 9/10

serengeti1

Een prachtig nieuw kamp in het zuiden van de Serengeti of eigenlijk nog in de Ngorongoro coservation area, vlakbij Ndutu. De ideale plek voor de Great Migration in de periode december-maart. Het kamp bestaat uit 20 tenten, 15 met 2 enkele bedden en 5 met een tweepersoons bed.

Lees meer…

Ndutu Safari lodge cijfer 8/10

serengeti2

Ndutu Safari Lodge is gelegen in het zuid-oosten van de Serengeti aan het Ndutu meer en op de grens van de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park  De lodge is omgeven door acaciabomen en de korte graslanden van de zuidelijke Serengeti. Deze kleinschalige lodge is een oase van rust. De ligging is uniek en in een omtrek van veertig kilometer is er geen andere lodge in de buurt. Hoewel deze lodge geen zwembad heeft en de kamers eenvoudig ingericht zijn, heeft de lodge een intieme sfeer en het eten is prima.

Lees meer…

Dunia camp cijfer 9/10

serengeti3

Gelegen in Zuid-Serengeti, ten noorden van Moru Kopje. Dunia Camp is een van de beste locaties van de Serengeti. Een luxe camp met 6 tenten met en suite badkamers, met koud en warm water op verzoek. Mooie loungetent en dinertent.

Lees meer…

Serengeti Kati Kati Camp cijfer 8/10

SONY DSC

Het Serengeti Kati Kati Camp biedt u de ‘Out of Africa’ ervaring, met alles wat u nodig heeft en niets overbodigs. Hier draait het om de ‘bush-ervaring’.

Serengeti Kati Kati Camp is een comfortabel kamp met in totaal twintig tenten. Alle tenten hebben een comfortabel bed en een aangrenzende badkamer met douche en toilet. De restauranttent serveert prima maaltijden. Het kamp ligt in het midden van het park in het Seronera gebied bij een plek genaamd Makoma.

Lees meer…

Grumeti River camp Serengeti cijfer 8/10

serengeti5

In deze ongerepte en afgelegen vallei in het westen van de Serengeti, 50 kilometer ten oosten van het Victoria meer, ligt dit zeer intieme, exclusieve tented camp aan een zijtak van de befaamde Grumeti rivier. Deze lodge kan zich tot de toplocaties van Tanzania beschouwen.

Lees meer…

Mbalageti West Serengeti cijfer 8/10

serengeti6

Mbalageti is gelegen op de Mwamyeni Hill en biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de Serengeti vlaktes en de Mbalageti Rivier, op de Westerse corridor van het Serengeti National Park.

Het kamp heeft 12 standaard kamers. Deze kamers staan in een rij en hebben een comfortabel bed en douche met toilet en u heeft een eigen veranda. Er zijn 24 chalettenten waarvan 2 exclusieve suites.

Lees meer…

Klein’s camp Serengeti cijfer 9/10

serengeti7

Kleins Camp is gelegen hoog op de Kuka Hills, net buiten de grenzen van de noord oost Serengeti, met een prachtig uitzicht over de Serengeti en de vlaktes tot aan Kenia.

Lees meer…

Migration camp cijfer 8/10

 

Het Serengeti Migration Camp is een luxe camp met zwembad en ligt in het noorden van de Serengeti, langs de Grumeti rivier aan een prachtige rotsformatie waardoor u een adembenemd uitzicht heeft over de heuvels vanserengeti8de Serengeti en de achterliggende vlaktes van de Masai Mara. Wij geven dit camp een 8 omdat de lokatie niet ideaal is. Verder naar het noorden zult u vaker de Great Migration treffen.

Lees meer…

Sayari Mara Camp cijfer 10/10

SONY DSC

Gelegen in Noord-Serengeti, vlakbij de Mara rivier. Sayari Mara Camp is een van de beste locaties van de Serengeti. Vanaf eind juli tot eind oktober / begin november is dit de beste keuze voor een luxe tented camp accommodatie.

Lees meer…

Lamai camp cijfer 9/10

serengeti10

Het luxe Lamai Serengeti ligt op kopjes in het noorden van het Serengeti Nationaal Park met prachtige uitzicht over de weidse vlaktes rondom.

Dit tented camp heeft 8 prachtige safari tenten, verdeeld over twee verschillende lodges. Er is een loungetent met bar en restaurant met een kleine bibliotheek. Daarnaast is er een natuurlijk zwembad dat in een rots is gebouwd.

Lees meer…

Namira plains camp cijfer 9/10

serengeti11

Namira plains Camp is een tented camp rustig gelegen in het oosten van de Serengeti. In dit gebied zijn verder geen andere camps (meer dan uur afstand rijden) zodat een unike safari experience verzekerd is. Er zijn slechts 6 safari tenten en natuurlijk een diner tent en een lounge tent. Vedrer een campvuur waar einde middag een drankje wordt gedronken en de ervaringen worden uitgewisseld.

De 6 en-suite tenten liggen in een exclusieve concessie, hebben een familiale sfeer, heerlijke eten en vriendelijk personeel. Het gebied is bekend om de cheetah. Namira plains camp ligt gunstig vooral in de periode rond november en maart wanneer de Great Migration in de buurt is.

Lees meer…

Nomad Nduara Serengeti cijfer 8/10

serengeti12

Nduara Loliondo is gesitueerd in het Loliondo gebied, een deel van de Serengeti eco-systeem en dat grenst aan de Serengeti. Omdat u nét buiten het Serengeti verblijft heeft u de extra mogelijkheid voor wandelsafari’s en nightdrives (deze zijn in de Serengeti niet toegestaan).

Lees meer…

Lemala Mara camp cijfer 8/10

serengeti13

Lemala is een semi permanent tented camp en staat altijd op één van de beste locaties voor het volgen van de jaarlijkse migratie van de gnoes en de zebra’s. Van juni t/m oktober ligt het camp in noord-Serengeti. Lemala heeft ook een permanent camp in centraal Serengeti, nabij Makome en bij Lake Manyara en de Ngorongoro Crater en Tarangire.

Lees meer…

Lemala Ewanjan camp Cijfer 8/10

serengeti14

Lemala Ewanjan is een luxe tented camp en staat in Centraal Serengeti. Lemala is een intiem camp met slechts 8 stijlvolle tenten. Uw ruime tent is voorzien van een groot bed of twee grote eenpersoons bedden, klamboe en een ensuite badkamer met toilet en douche. De houten vloer is deels afgedekt met een mooi tapijt. Lees meer…

Flycatchers Bologonja en Lagarja camp cijfer 7/10

serengeti15

Dit is een mobiel kamp welke op 3 verschillende posities staat afhankelijk van de Great Migration. In de periode december-maart staat het kamp in het zuiden van de Serengeti bij het Lagarja meer of in Centraal Serengeti. In de periode juli-oktober ligt het kamp in Bologonja in het noorden dichtbij de grens met Kenia. Het is een klein kamp met 6-10 tenten.

Lees meer…

Nomad Serengeti camp cijfer 9/10

serengeti16

Het Serengeti Safari Camp is semi-nomadisch omdat het om de drie weken met de migratie mee verplaatst zodat u de meeste kans van slagen heeft om deze van dichtbij mee te maken.

Lees meer…

Olakira Camp cijfer 9/10

serengeti17

Olakira is een luxe mobiel kamp met 6 tenten dat de Grote migratie gedurende het gehele jaar volgt.  Met 2 verschillende locaties in de Serengeti, Seronera en Ndutu. Het kamp is een goede basis in juni en juli, alsmede de maanden december tot maart.

Lees meer…

Kimondo Camp cijfer 9/10

serengeti18

Kimondo is een luxe mobiel kamp met 8 tenten dat de Grote migratie gedurende het gehele jaar volgt.  Met 2 verschillende locaties in de Serengeti, Lamai wedge in het noorden en Kusini in het zuiden van de erengeti. Het kamp is een goede basis van juli tot november in het noorden en december-maart in het zuiden.

Lees meer…

Ubuntu camp cijfer 9/10

serengeti19

Ubuntu Camp met 8 tenten met ensuite badkamer met bucketshower, een loungetent en een dinertent. De opzet is vergelijkbaar met Olakira. In het noorden ligt het camp tusen Kogatende en Loliondo, een prima locatie om naar de Mara rivier te gaan en de open vlaktes in het oosten voor de periode juli-november. In het zuiden ligt het kamp nabij Ndutu, een ideale plek in de periode december-maart. In de periode mei-15 juli is het camp in het westen gelegen.

Lees meer…

Serengeti under Canvas cijfer 10/10

serengeti20

Dit klassieke, romantische, Hemingway-stijl safarikamp bestaat uit 6 ruime tweepersoonstenten met en-suite badkamer en een unieke en-suite douche (buitendouche). Dit is een mobiel (rondtrekkend) kamp

Lees meer…

Simiyu mobile camp cijfer 9/10

serengeti21

Simiyu Camp is een semi-permanent kamp dat vier keer per jaar verplaatst wordt, afhankelijk van waar de massale migratie van wildebeesten zich bevindt. Daardoor overnacht u op de beste locatie voor dat seizoen.

Simiyu Camp is een luxe kamp met in totaal tien ruime tenten. Alle tenten zijn zeer comfortabel ingericht en hebben een badkamer met bucketshower en toilet. Er is een restauranttent dat heerlijke maaltijden serveert. Verder is er een loungetent.

Dit is luxe kamperen met alle gemakken en comfort die u zich kunt wensen.

Lees meer…