Safari Tanzania

Grumeti River camp Serengeti cijfer 8/10

In deze ongerepte en afgelegen vallei in het westen van de Serengeti, 50 kilometer ten oosten van het Victoria meer, ligt dit zeer intieme, exclusieve tented camp met zwembad aan een zijtak van de befaamde Grumeti rivier. Deze lodge kan zich tot de toplocaties van Tanzania beschouwen.

Gedurende het hele jaar is er in dit gebied veel wild, met als hoogtepunt de maanden juni en juli. Vanuit de lodge heeft u een adembenemd uitzicht met de mogelijkheid om boven op een heuvel bij het kamp te genieten van de zonsondergang met een heerlijk drankje.

Grumeti heeft tien grote tenten alle met eigen badkamer met toilet en een buitendouche. Elke kleurrijke tent staat op een verhoogd platform. ’s Nachts ligt u onder een Afrikaans rieten dak. Kenmerkend is de intimiteit van dit camp.

De gezamelijke ruimtes en het zwembad kijken uit op de Grumeti rivier. Spendeer relaxte uren in het heerlijke zwembad, rust uit in de lounge of aan de bar en neem een kijkje in de souvenirwinkel.

Onze mening:

Uitstekende plek om in juni en juli de migratie te volgen. Erg goede gidsen. Één van de meest luxueuze opties rondom en in de serengeti. Een mooi zwembad om heerlijk in uit te rusten na een dag safari.