Safari Tanzania

Migration camp Serengeti cijfer 8/10

Migration Camp is een prachtig permanent kamp met zwembad in het noorden van de Serengeti ten westen van Klein’s gate. Het ligt aan de route waarlangs duizenden wildebeesten en zebra’s van de Serengeti naar de Masai Mara trekken. Een prachtige locatie.

Het kamp ligt verhoogd langs de Grumeti rivier aan een prachtige rotsformatie waardoor u een adembenemd uitzicht heeft over de heuvels van de Serengeti en de achterliggende vlaktes van de Masai Mara.

Migration Camp is een traditioneel safari camp met tenten, maar met moderne faciliteiten. Bij Migration Camp bent u in een natuurlijke omgeving. U eet buiten, slaapt onder canvas, luisterend naar de geluiden van de natuur.

Migration Camp heeft twintig luxe safari tenten die verspreid staan op het terrein. Elke kamer heeft een badkamer met douche en toilet. Electriciteit wordt door een generator geproduceerd.

Er is een prachtig zwembad en een heerlijke lounge met banken en stoelen.

Onze mening:

Je bent helemaal weg van de massale groepen toeristen, het is erg rustig, de bijzonderheid van het kamp komt dan ook door de ligging. De tenten zijn zo ruim en luxueus zoals je van een kamp van zijn kaliber verwacht. Het heeft erg comfortabele fauteuils bij het kleine maar mooie zwembad en een mooi zonnedek, heerlijk om uit te rusten na een dag safari.