Safari Tanzania

Sayari Mara camp cijfer 10/10

Gelegen in Noord-Serengeti, vlakbij de Mara rivier. Sayari Mara Camp is een van de beste locaties van de Serengeti. Vanaf juli tot eind oktober / begin november is dit misschien wel de beste keuze voor een luxe tented camp accommodatie.
Er zijn 2 kampen, het ene kamp heeft 9 luxe tenten met een suite en het andere kamp 6 luxe tenten. In elk kamp treft u een loungetent en dining tent en tussen de kampen is een centrale bar, 2 aparte lounge tenten en er is een zwembad! s’avonds zittend bij het kampvuur maakt dit een perfecte bush setting.
Zonder enige twijfel een van de beste locaties in de Serengeti (zo niet de beste), een prachtige luxe tented camp. Begeleiding is hier uitstekend, eten en service zijn ook van een zeer hoog niveau, maar het is de locatie die het maakt dat deze plek een van Tanzania’s beste kampen is. De perfecte periode voor de migratie is in van juli tot november, met een zeer goede kans op rivier overtochten van de wildebeesten en zebra’s. Walking safari’s zijn extra te boeken. Maar ook buiten de periode juli-november is dit een mooie rustige plek en zult u veel wild zien.

Onze mening:

Zonder twijfel één van de beste tented-camps van de serengeti, de locatie het eten en de service zijn van beste kwaliteit. Vooral de locatie vinden wij het meest bijzonder, dat is te wijten aan dat dit kamp moeilijk is te bereiken met de auto en de Keniaanse toeristen kunnen niet de grenzen over. Een geweldige plek om zonder enkele drukte de migratie te bekijken.