Safari Tanzania

Oliver’s camp (Tarangire) cijfer 10/10

Oliver’s camp is een luxe tented camp in het zuid oosten van het natuurpark, in de nabijheid van de spectaculaire Silale Swamps. Het gebied biedt goede kansen om leeuw, luipaard en cheeta te vinden en vooral tijdens het droge seizoen zijn de moerassen vol van olifanten, buffels en zebra’s.

Het sfeervolle kamp bestaat uit slechts 10 sfeervolle en ruime safari tenten. Er is 1 km verderop een tweede camp met 5 luxe tenten en eigen faciliteiten zoals het grotere camp. Iedere tent is bijzonder ruim en ingericht met Afrikaanse decoratiematerialen. De ensuite badkamer is ruim en biedt direct contact met de natuur.

Het camp is ideaal voor walking safari´s. U kunt enkele van de vele kuddes olifanten tegenkomen. Het zuiden is het minst bezochte deel zodat u hier betrekkelijk weinig andere safari auto’s zult tegenkomen.

De bibliotheek en bar bieden een relaxte atmosfeer om na een wandel safari even heerlijk bij te komen en om ‘s avonds bij het kampvuur naar het nachtelijk orkest van de dieren luisteren.

Wat ons betreft de beste locatie in het Tarangire park. Walking safari’s zijn extra te boeken!

Daarom geven we dit camp *****. Absolute aanrader!