Safari Tanzania

Tarangire Treetops

Tarangire Treetops is een luxe safari lodge aan de noordoostkant van Tarangire National Park. Tarangire Treetops is een prachtige plek om aan het begin van uw safari te verblijven.
Omdat de lodge net buiten het park ligt heeft u hier de mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen, zoals bijvoorbeeld wandelsafari’s, mobiel kamperen en nachtsafari’s.

Tarangire Treeops is een innovatieve, luxe en originele accommodatie bestaande uit prachtige kamers die op houten platforms in de baobabbomen zijn gebouwd. Elke (zeer ruime) kamer heeft een open badkamer met stortdouche en toilet, een privé veranda met adembenemend uitzicht en een heerlijk groot bed.

Het restaurant serveert heerlijke à la carte gerechten.
De ‘baobab bar’ en lounge zijn gebouwd om een enorme baobabboom. Hier kunt u heerlijk van een drankje genieten en de prachtige zonsondergangen van Tarangire bewonderen. ‘s Avonds wordt het vuur aangestoken in een verlaagde loungehoek.

‘s Middags kunt u een verfrissende duik nemen in het zwembad met uitzicht op een waterbron. Regelmatig treft u hier dieren aan die ook verfrissing zoeken.
Een prachtige lokatie en de mooiste lodge van Tarangire.