Safari Tanzania

Sand Rivers Selous cijfer 9/10

west tanzania1

Sand Rivers Selous is een lodge gelegen in het noorden van het 50,000km² grote Selous Game Reserve in Tanzania, aan de oever van de Rufiji rivier. Sand Rivers Selous is ongetwijfeld de meest exclusieve lodge in het Selous wildreservaat.

Lees meer…

Siwandu Selous cijfer: 9/10

west tanzania2

Siwunda Camp bestaat uit negen luxe safari tenten die op een houten platform staan. Het safari kamp ademt een typisch Afrikaanse sfeer uit dankzij de natuurlijke materialen die gebruikt zijn bij de bouw van het kamp.

Lees meer…

Lake Manza Selous cijfer 9/10

west tanzania3

Het Manze Camp is gesitueerd op de oever van Lake Manze, één van de rijkste game gebieden van Selous. Het kamp heeft 12 tenten die ruim verspreid over het terrein zijn opgezet en verscholen liggen in de schaduw van palmen en grote acacia’s. Elke tent heeft een groot tweepersoondbed

Lees meer….

Jongomero Camp Ruaha cijfer 9/10

west tanzania4

Jongomero Camp omvat acht tenten die op een houten platform zijn gebouwd. Ze liggen onder een groot rieten dak dat voor de nodige verkoeling zorgt. De tenten liggen een eind van elkaar vandaan zodat u bent verzekerd van absolute privacy. Ze liggen aan de rivier

Lees meer…

Kwihala camp Ruaha cijfer 9/10

west tanzania5

Kwihala is een semi-permanent kamp dat op twee verschillende plaatsen per jaar opgebouwd wordt het noordelijke gedeelte van in Ruaha National Park, het Mbagi gebied. Het ligt op 45 minuten rijden van de Msembe airstrip.

Kwihala is een combinatie van avontuur en stijl, speciaal voor hen die comfortabel dicht bij de natuur willen zijn. Het bestaat uit 6 canvas tenten met veel privacy. De ruime tenten zijn compleet ingericht met comfortabele bedden met nachtkastjes, aankleedtafel, ruimte voor bagage en kleding, klamboe en een en-suite badkamer met ‘bucket shower’ en toilet. Elke tent heeft een overdekte veranda.

Lees meer….. 

Mdonya Camp Ruaha cijfer 9/10

west tanzania6

Mdonya River Camp is gelegen in het westen van Ruaha, met uitzicht over de oude rivierbedding Mdonya, een paar kilometer van de Mdonyo watervallen. Het is gelegen in het Ruaha National Park. Het is een avontuurlijk afgelegen camp met een persoonlijke service.

Lees meer….

Ruaha River lodge cijfer 7/10

west tanzania7

De Ruaha River Lodge ligt op een unieke locatie rondom een serie kopjes bij de Great Ruaha River. De lodge is op het eerste gezicht nauwelijks waarneembaar, doordat de uit lokale materialen opgezette banda’s (chalets) perfect met de natuur versmelten.

Lees meer…..

Foxes Mikumi camp cijfer 7/10

west tanzania8

Foxes Safari Camp ligt op een rotsformatie in de Mkata vlakte in Mikumi Nationaal Park. Het restaurant en de bar hebben een prachtig panaromisch uitzicht over de vlakte waar de dieren lopen en water komen drinken.

Foxes Safari Camp heeft in totaal acht tweepersoonstenten. Het kamp biedt een hele persoonlijke ervaring midden in het nationaal park. De tenten zijn zeer ruim opgezet; elke tent heeft een badkamer met douche en toilet en een veranda met prachtig uitzicht. Sinds kort is er boven op de heuvel een zwembad met prachtig uitzicht

Lees meer…….