Safari Tanzania

Tented camps

Een tented camp is eigenlijk een luxe hotelkamer met een tentdoek eroverheen. Bij de tented camps die wij voor u geselecteerd hebben heeft iedere ‘tent’ een eigen badkamer met douche en toilet, een heerlijk bed met echt matras en bedlinnen en een sfeervolle inrichting. De tenten zijn zeer ruim van opzet en hebben veelal vaste verlichting. Veel van de tenten in de tented camps die wij aanbieden zijn zo groot en luxe dat het eigenlijk canvas bungalows zijn. Een overnachting in een tented camp zorgt voor het ultieme safarigevoel: tussen uzelf en die leeuw die ’s nachts brult zit slecht een tentdoek! Uw veiligheid is echter gewaarborgd door professionele rangers met jarenlange ervaring. In de camps is altijd een tent voor de maaltijden.

Olakira-Camp-dining-table-camp-fire-Tracey-Van-Wijk-HR
De maaltijden bestaan uit een ontbijt naar keuze, bv eieren. De lunch is in het camp of een picknicklunch onderweg en het diner is meestal een driegangen diner. De luxere tented camps zijn voorzien van een mooie grote loungetent. Ook zijn er vaak mogelijkheden om ergens in de bush te ontbijten.

Een goede Afrikaanse traditie is het genieten van een sundowner; zittend op uw veranda nipt u aan uw drankje terwijl de zon langzaam ondergaat en u uw avonturen van die dag de revue laat passeren. Voor het diner zit u lekker bij het kampvuur met andere gasten van het camp.