Safari Tanzania

Verzekering

Wij werken samen met de Europeesche verzekeringen voor uw annulerings- en reisverzekering.

Annuleringsverzekering
Vrijwel iedere ervaren reiziger sluit bij de reis een annuleringsverzekering af. De verzekering dekt namelijk niet alleen de annuleringskosten als u uw reis moet uitstellen of annuleren, maar ook bij het afbreken van de reis worden de niet gebruikte reisdagen vergoed. En er is een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging.

Garantie-Annuleringsverzekering
Deze verzekering dekt niet alleen de annuleringskosten bij uitstel of annulering, maar zelfs de gehele reissom als u voortijdig moet terugkeren. Ook is er een vergoeding bij vertrek- of aankomstvertraging. Een prettige zekerheid.

De standaard dekking kunt u uitbreiden met de module ‘Waarnemer’. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken op zakelijk gebied waarneemt tijdens uw vakantie, maar ook een verzorger van uw huis. U kunt ook uitbreiden met de module ‘Samengestelde reis’. Dit is van toepassing wanneer u uw reis uit losse onderdelen opgebouwd heeft. Bijvoorbeeld wanneer u het ticket zelf geboekt heeft en het landarrangement bij The Safari Experience. Het uitvallen van één of meerdere onderdelen geeft geen recht om de totale reis te annuleren. Als u kiest voor deze uitbreiding dan worden de annuleringskosten van alle onderdelen wel vergoed.

PREMIE

Garantie-Annulering: 6% van de reissom
Annulering: 5,5% van de reissom

Waarnemer: 1% extra per waarnemer
Samengestelde reis: 1% extra

De poliskosten bedragen € 3,50. Over de premie en poliskosten betaalt u 7,5% assurantiebelasting.

* Download de voorwaarden van de Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche (Adobe vereist)

De Reisverzekering
Bijna iedereen heeft een reisverzekering maar check of u werelddekking heeft.

Doorlopend Verzekeren
Wanneer u meerdere keren per jaar op vakantie gaat, een huisje huurt of een stedentrip boekt, is de Doorlopende Verzekering van de Europeesche een ideale oplossing. Bovendien bent u veel voordeliger uit dan wanneer u steeds een losse verzekering afsluit.

De doorlopende verzekering voor 2 volwassenen met kinderen kost 187 euro, u bent dan verzekerd tot een bedrag van 3500 euro p.p. Voor 2 volwassenen zonder kinderen is dit 160 euro. Dit is incl. de samengestelde reis. Deze verzekering is bijna altijd de goedkoopste oplossing!

Wereldwijd de beste service wanneer u dat nodig heeft

U gaat op vakantie om te genieten. Gaat er toch iets mis dan kunt u wereldwijd, dag en nacht bellen met de Europeesche Hulplijn (+ 31 20 65 15 777).