Safari Tanzania

Over The Safari Experience

The Safari Experience is gespecialiseerd in luxe privé safaris in Tanzania.

Wij willen de belevenissen van het échte Afrika graag met u delen. Dit alles in  bijzondere accomodaties, het liefst in luxe safarikampen, ver weg van de bewoonde wereld.

Olakira-Camp-mess-tent-camp-fire

Luxe tented camps

Bij ons zult u geen grootschalige, onpersoonlijke lodges vinden. Wij hebben kleinschalige lodges en de zogenaamde luxe tented camps geselecteerd voor een optimale bush ervaring. Een luxe tented camp raden wij iedereen aan. U bent nog dichter bij de natuur, het zijn weliswaar tenten, maar het heeft niets met gewoon kamperen te maken. In uw tented camp heeft u echte bedden, een met linnen gedekte tafel en het uitermate vriendelijke personeel zal er alles aan doen om het u perfect naar uw zin te maken. In de nacht hoort u regelmatig de verschillende dierengeluiden. Het is veilig en u kunt gerust met kinderen in een tented camp verblijven. Ze zullen het een geweldige ervaring vinden.

Afhankelijk van uw wensen, dient u voor een safari rekening te houden met een
bedrag vanaf 200 euro per persoon per dag. In deze prijs is veel inbegrepen, uw safari activiteiten (alle game drives), alle maaltijden, vaak ook uw drankjes in de tented camps. U wordt compleet in de watten gelegd in de Afrikaanse bush! De nadruk in de veelal kleinschalige lodges en tented camps, ligt op uw privacy en de ultieme beleving van de Afrikaanse wildernis. Als u terugkeert van uw game drive staat het personeel voor u klaar om u van een heerlijk drankje te voorzien, u kunt een (korte) warme douche krijgen en na het diner kunt u s’avonds genieten van een voortreffelijk glas wijn onder de Afrikaanse sterrenhemel aan een knapperend houtvuur!

U reist normaal gesproken met uw eigen privé gids en privé Landcruiser.

Bij de fly-in safari’s maakt u gebruik van de gidsen en jeeps van de lodges en/of tented camps. In de meeste gevallen maakt u dan gamedrives met zgn. shared 4×4 jeeps. Afhankelijk van het aantal gasten worden er gamedrives gepland met een gezelschap van 4-6 personen, soms gaat u alleen met uw eigen gezelschap. Per safarireis wordt dit specifiek door ons aangegeven. In de andere gevallen heeft u uw eigen privé gids en privé 4×4 Landcruiser.

Persoonlijke aandacht

The Safari Experience regelt met veel persoonlijke aandacht uw safari tot in de kleinste details. Op uw safaribestemming hoeft u zich nergens meer om te bekommeren, alles is perfect voor u geregeld met de beste gidsen! De gidsen  zijn zeer deskundig en vriendelijk. Hun vermogen om de dieren te spotten is uitzonderlijk! Wij bieden u een safari waar u de mooiste natuur in een echte “Out of Africa” sfeer kunt ontdekken!

Behalve de gamedrives kunnen we alles regelen, een kanotocht op Lake Manyara, een wandelsafari, mountainbiken of een school bezoeken.

Duurzaam reizen

Met The Safari Experience reist u naar natuurgebieden waar u echte wildernis beleeft. Onze passie voor zowel de natuur als de dieren die er in leven, gekoppeld aan kennis ter plekke en lange ervaring met het organiseren van reizen, garandeert u een bijzondere groene ervaring. Daarnaast staat groen bij the Safari Experience voor verantwoord reizen met respect voor de toekomst. Wij hechten veel belang aan duurzaam toerisme en daarom werken we vooral samen met organisaties, kampen en lodges die dienovereenkomstig handelen. Dus organisaties die betrokken zijn bij het behoud en bescherming van natuur, ecosystemen, wilde dieren en lokale bevolking. Dus wanneer u uw safari bij ons boekt bent u ervan verzekerd dat uw geld ten goede komt aan de natuur en lokale bevolking.

The Safari Experience
Hopgaarde 4
2803 RR Gouda

tel: 0182-559386
fax: 0182-559374
e-mail: info@luxesafariafrika.nl

K.v.K. Gouda: Nr.: 24415267
BTW nummer: NL8181.56.600.B01