Safari Tanzania

Oliver’s Camp (Tarangire) cijfer 10/10

tarangire1

Oliver’s camp is een luxe tented camp in het zuid oosten van het natuurpark. Met 9 luxe, ensuite tenten in het midden van Tarangire National Park. Het camp is ideaal voor walking safari´s. U kunt enkele van de vele kuddes olifanten tegenkomen.

Lees meer….

Nomad Kuro Camp (Tarangire) cijfer 9/10

tarangire2

Kuro camp is een luxe tented camp in 2014 geopend. Met 6 luxe, ensuite tenten in het midden van Tarangire National Park. Het camp is ideaal voor walking safari´s. U kunt enkele van de vele kuddes olifanten tegenkomen.

Lees meer….

Kikoti Tented Camp cijfer 8/10

tarangire3

Kikoti ligt 6 km buiten het Tarangire park. Aan de ene kant een nadeel dat je eerst naar de gate van het park moet rijden, maar aan de andere kant een voordeel omdat je nacht drives kan doen en walking safari’s. Het is een goed verzorgd simpel maar uitstekend tented camp of eigenlijk een soort cottages. Er zijn 10 tenten die op een verhoogde houten stelling staan, zodat u een prachtig uitzicht heeft vanaf uw veranda. Uiteraard houten bedden, en suite badkamer met warm water.

Lees meer…..

Maramboi Tented camp 8/10

tarangire4

Een luxe tentenkamp, gelegen tussen palmbomen op een weidse open grasvlakte tussen Tarangire en Lake Manyara National Park. De ingang van Tarangire is ca 30 minuten rijden.

De in totaal 20 ruime tenten zijn op houten platforms gebouwd en zijn allen voorzien van een en-suite badkamer met toilet en douche. Vanaf uw privé veranda heeft u prachtig uitzicht op de omgeving. Aan het einde van de dag kunt u het stof van de dag afspoelen in het zwembad.

Lees meer….

Tarangire Treetops cijfer 8/10

tarangire5

Tarangire TreeTops heeft 20 luxe en-suite kamers gebouwd in de toppen van verschillende bomen, zoals de Baobab, Mopani en wilde vijgenbomen.

Elke kamer heeft een privé veranda en een lounge met een adembenemend mooi uitzicht over de Tarangire Sand River, een privé reservaat. Het restaurant is gelegen nabij het zwembad en de drinkplaats van de olifanten. De lodge biedt ook de unieke mogelijkheid voor nacht game drives en game walks, alsmede een speciaal traject voor mountain biking. Alle excursies worden begeleid door gewapande rangers die een uitmuntende kennis van het bush hebben.

Lees meer…